Ürün Adı : Aspir Oil Inci Name : Carthamus Tinctorius Seed Oil Menşei : Türkiye-Turkey CAS No. : 8001-23-8
Aspir bitkisinin tohumundan soğuk pres metodu ile elde edilmiştir. Yüksek oranda linoleik asit ve Omega 6 yağ asitleri içerir.
SABİT (TAŞIYICI) YAĞLAR;
Bitkinin meyve, tohum ve çekirdeğinden, sıcak ya da soğuk presleme yöntemi ile elde edilir. Sıcak yöntemde, yağdaki vitamin, mineral ve diğer sağlığa yararlı maddelerin yok olması sebebiyle soğuk presleme tercih edilir. Soğuk pres yağlar daha yüksek nitelikli ve daha yüksek oranda etken madde içerir.
Faydaları
% 100 Bitkisel ve vegandır.
Koltukaltı kararmalarını önlemeye ve yeni leke oluşumunun engellenmesine yardımcı olur.
Postbiyotikler ile koltukaltı mikrobiyomunu dengeler.
Besleyici ve onarıcı yağlar ile koltuk altı bölgesine bakım yapar.
Alüminyum ve Karbonat içermez. Hassas ciltlerde kullanıma uygundur.